Tänään oli kavereita kylässä. Ompa mukava kokata kun on ihania ihmisiä ympärillä. En niin ajatellut kaloreita ruokaa tehdessä. Mutta ei se raskasta ruokaa ollut, kun kaikki ruokailijat ovat kasvissyöjiä eikä kermoja tai voita mukana ollut. Riisiä, linssikeittoa ja kasviscurryä ja rautaa tuomaan pinaattia. Ystäväni kaksivuotias poikakin sanoi että Hyvää!

Illalla koitin lähteä pyöräilemään mutta pyörässä on jokin vika. Virallinen pyöränkorjaajani vain sattuu olemaan lomailemassa niin olkoon vielä vajassa. Kyllä...olen vähän uusavuton enkä osaa sitä itse korjata. Sen sijaan lähdin kävelylle näissä lapsuuteni maisemissa. Olen melkein aina asunut täällä samoilla seuduilla ja oli hauska katsella ja muistella. Kaksi ala-astettani näyttävät noin suunnilleen samoilta (kun menin kuudennelle rakensivat uuden vihdoinkin). Mutta alueella ollut suuri tehdas on purettu ja näyttävät rakentelevan siihen kerrostaloja. Taloja siis todellakin näyttää nousevan sinne tänne. Mutta olipa kiva kävellä viilenevässä kesäillassa. Mukana oli radio nappikuulokkeissa ja melkein tunnin kävelinkin. Hitaasti toki mutta pysahtymättä. Pienen juoksuspurtinkin otin mutta taidan jättää sen vähän kauemmaksi, ei vielä anna kunto juoksulle periksi. Aloittaa kannattaa pienestä ja sitten kasvattaa sitä mukaa kun kunto kasvaa.

Ruokailut saisivat olla kyllä tasaisemmat, mutta veikkaan että tulevalla leirillä se onnistuukin kun joka päivä syödään suunnilleen samoihin aikoihin. Kun vain välttelee sitä supermarketissa käyntiä niin eiköhän siitä selvitä kunnialla. Koitan löytää välillä sielläkin aikaa vaikka kävelylenkille.