Huomenna menen allekirjoittamaan työsopimuksen. Viime viikon duunit tein keikkaluontoisesti ja nyt alkaa sitten ainakin joksikin aikaa ah niin epävakaa määräaikainen työsoppari. Kolmivuorotyötä, mutta menkööt.

Samalla päätin, että nyt kyllä alkaa myös tämä elämä terveeksi projekti uudelleen. Aion hankkia niin kortin uimahalliin kuin vanhalle joogasalilleni ensi viikon aikana.

Tsemppi taisi lähteä myös kirjasta joka sattui käteeni männä viikolla kirjastossa. Dieettitytön huimat seikkailut vaikuttaa niin muhevalta kertomukselta laihtumisurakasta, että se tsemppaa varmasti. Olen vältellyt jo kaikkia pakollisia sunnuntaiprojekteja kuten pyykinpesua ja imurointia koska olen uppoutunut kirjaan. Kirjoittaja Shauna Reid piti hänkin aikanaan laihdutusblogia. Blogi, The Amazing Adventures of the Dietgirl tosin on yhä hengissä, vaikka kirjoittaja sai pudotusurakkansa päätökseen. Suosittelen. 

On todella tärkeä saada motivaatiota muiden onnistumisista ja tsemppiä kanssatovereilta. Sillä sitä jaksaa etiäpäin! Kiitos siis kaikille tsemppaajille, olen mukana menossa taas.