Tänään lähden mökille. Siellä ei tule liikuttua lyhyitä mustikanhaku ja järviuinti kierroksia lukuunottamatta. Ja alueelta saa niin maistuvaa leipää että taitaa ruokavaliokin mennä plörinäksi. No....kolme neljä päivää sitä kuuria ja sitten ihan oikeasti lupaan että palaan hyviin tapoihin ja aloitan terveet elintavat. Uimahallikin taitaa siihen mennesää olla auennut. Ja jos säät jatkuisivat voi jatkaa kävelylenkeillä ja pyöräilyllä, kunhan sen pyörän saa kuntoon. Josko jonkin tanssiharrasteenkin aloittaisi, sillä rakastan tanssia. Etenkin fyysisempiä tansseja kuten salsaa ja reggaetonia. En tiedä riittääkö kunto, mutta ainakin motivaatio ja mieli kunhan oisi varaa maksaa.

Ongelmaksi tulee tosin se, että aloittelen pian taas palkkatyöt ja ne ovat kolmivuorotyötä. Ei ole mahdollisuuksia säännöllisiin harrastteisiin kun viikoittain työvuorot vaihtuu. Yhden illan tosin kai voi sanoa harrastusillaksi ja silloin ei Pitäisi olla vuoroja. Mutta ei sekään aina onnistu.

 

Mutta niin. Tsemppiä kaikille kanssatovereille. Kyllä me tässä onnistutaan. Kesäiloa ja valoa teille ja kohta olen taas aktviisesti mukana kunhan käyn ensin juottamassa vertani kotimaisille hyttysille metsän siimeksessä ja välkehtivän järven rannalla :)