Paaston kakkospäivä meneillään ja tänään ollut oiva olo.

 

Mutta eilen huhhuijakkaa. Viime kerralla kun tämän saman puhdistuksen tein, muistan voineeni koko ajan melko hyvin. Tuolloin olin kyllä keveämmässä kunnossa enkä aloittanut kuuria kovan ahmimiskauden jälkeen niinkuin nyt. Eilinen aamu meni ok, ja päiväkin kunnes alkuillasta aloin palella ja päänsärky oli käsittämätön. Nukahdin elokuvaa katsellessa ja herättyä olo oli vielä kurjempi. Ajattelin juoda vielä lasillisen juomaa jota kuurin aikana juodaan ja sitten iltateen ja nukkumaan mutta se juomapa päätti tulla ulos ja oksentelin varmaan kaikki päivän juomat samoin tein ulos. Ja myöhemmin iltaisin nautittava puhdistustee tuli sekin ulos kymmenessä minuutissa. Alkoi kyllä pohdituttaa josko se olisi lopetettava heti alkuunsa koko kuuri.

Mutta aamulla olo oli pirteä ja vetreä joten ajattelin kokeilla ainakin puoli päivää josko tästä jotain kuitenkin tulisi. Ja tänään olo on ollut energinen, kävin kävelylläkin ja mehu on maittanut ja teekin. Lueskelin puhdistuskuuria käsittelevällä keskustelupalstalla, että muutkin ovat kokeneet vastaavia oireita joten en enää niin paljoa epäile ettenkö voisi jatkaa. Joskin jos oireet pahenevat niin pitää pohtia uudelleen.

Olen myös katsellut You Tubesta kuurin läpikäyneiden kannustusvideoita joten mukana olen taas!

Olen ehtinyt myös samalla pohtimaan tosissaan sitä, mitä elämältä oikeasti haluan. Haluanko että se aina tulee pyörimään ruoan ympärillä. Haluanko, että aina koen huonoa omaatuntoa kun syön liikaa. En halua. Pitää siis nyt oikeasti alkaa kunnostautua. Alkaa oikeasti vetää sitä tervettä elämää eteenpäin eikä aina sortua. Kyllä siihen on moni pystynyt ja niin (*****) pystyn minäkin!

Jesh.