Yövuorolainen tervehtii. Kuinka hankalaa onkaan olla mussuttamatta yövuorossa. Onneksi oli uusi työntekijä täällä niin jouduin perehdyttäjäksi. Mukana tosin tänään vain yksi salaatti raejuustolla sekä hedelmiä ja pähkinäsekoitus pussin loppu. Pähkinöissä on kyllä tolkuttomasti rasvaa, mutta kasvissyöjälle tarpeellista popsia joskus. Kunhan ei menisi koko pussi niinkuin monasti sattuu. Mikähän oisi hyvä naposteltava tänne yövuoroon...? Kun on kiva napsia vähän pysyäkseen hereillä.

Tänään menin joogatunnille parin vuoden tauon jälkeen. Ommmm tuli rauha mieleen ja kerrankin en keskittynyt yhtään mihinkään muuhun kuin hengitykseen ja tasapainoon. Astanga on fyysisesti vaativa laji mutta voi miten pidän siitä. Jo saliin tultaessa lämpö sekä hien ja joogamaton haju ottaa valtaansa. Huomaan etten taivu lähellekään niin paljoa kuin ennen (enkä edes ollut silloin juurikaan hoikempi) enkä pysy tasapainossa, mutta jaksoin kuin jaksoinkin tehdä koko harjoituksen. Hiki virtasi ja hengitys pihisi mutta minä tein sen! Ehkä se siitä taas kun jaksaa säännöllisesti käydä.

Minustahan on tulossa oikein liikuntahirmu. Sen kun näkisi.

Ja kiloklubipallerotkin iloitsevat kanssani: 

 

RUOAN LAATU

VihreäVihreäVihreäVihreä

Ja päivän energiavajeetkin kohdallaan. Kun muistaisi sen, että kulutettuja kaloreita ei tarvitsisi syödä vaan tosiaan ne voisi jättää kulutetuiksi...