Laihdutus ei ole heikkohermoisten luovuttajien, kuten tämän paksun toukan, hommaa. Ei se tosin oikeastaan taida olla kenenkään hommaa joka on suuren osan elämästään antanut aina periksi houkutuksille ja mättänyt kaksin käsin naamariin mitä nyt ikinä eteen sattuukaan.

Huomaan myös, että linkkilistassani muista bloggaajista ei taida kukaan enää olla täällä. Jos tämä viesti hälyttää jonkun vanhan tutun seinillä niin ilmoitelkaa. I am back!! Ehkäpä kaikki pääsivät jo kiloistaan...tai sitten tämä tosiaan on vaan niin vaikeaa ettei edes blogin pitäminen auta naista mäessä.

Yli vuoden näköjään olin poissakin. Siihen mahtui masennusahmimiskausi sekä pitkä ulkomailla oleskelu. Ja takaisin tullessa alkoi tuntua siltä, että Suomessa kesä, minäpä otan itseäni taas kerran sadannen kerran niskasta kiinni ja alan kuntoilla. Ja syödä hyvin kun nyt siihen on taas mahdollisuus.

Eli mukaan vaan vanhat ja uudet tutut, tsemppiä kyllä kaivataan. Taidan mennä tonkimaan noita linkkilistoja josko sieltä joku uusi kiva tsemppiskaveri löytyisi taas.

Lähtöpainot ja vyötärönmitat otan kunhan mittauslaitteet tuolta jostain löytyvät.

Mikäs olisi tämän kesän kuumin vinkki teiltä? Joku kiva maistuva pirtelö josta ei liikoja kaloreita saisi tai uusi toimiva liikuntamuoto?

Perhonen kolkuttelee, jo olisi aika toukan lähteä lipettiin.