Vihdoin sain aikaiseksi sen pitkäaikaisen suunnitelman, eli uimaan menon. Ja kuinka kivaa se taas olikaan pitkästä aikaa. Mikä siinäkin on, ettei muka ole aiemmin ehitynyt, jaksanut VIITSINYT mennä. Kohta kiroilen kuin kuuluistakin kuuluisampi Siili sarjakuvissa. "Mitäs siinä itket akka kilojas S**tana. Mene liikumaan eläkä mussuta suklaata". Saisikohan Paloniemen Millan kirjoittamaan aiheesta muutaman stripin?

Mutta niin. Olen aina pitänyt uimisesta. Vedessä kun ei omia kiloja huomaakaan kun lipuu kevyesti pitkin veden pintaa. Ja jaksaakin ihan eri tavalla kuin lenkkipolulla. Niimä suuri suosikkini on myös vesijuoksu. Sitä jaksaa, etenkin kun on kaveri mukana. Yksin se saattaa käydä vähän tylsäksi, mutta tänäänkin sattui altaassa olemaan samaan aikaan juoruileva naispariskunta niin sain siitä riemua itsellenikin. Vedenkestävä mp3 soitin ois aika kiva.

Olipahan ihanan kiva liikkua, ja sen jälkeen vielä kevyt keittolounas ja johan tuntui että on terveelliset elintavat. Töissä tosin joutui siivun kakkua syömään työtoverin pyöreiden vuosien kunniaksi, mutta sallittakoon se.

Ehkäpä pian uudelleen. Ja jos sinne joogaankin taas pääsisi. Sitten vielä tanssitunti ja olen onnenkukkuloilla.